Bed & Breakfast De Oale School

Bed & Breakfast De Oale School is een Bed & Breakfast gelegen aan Dorpsstraat 94 in Lattrop-Breklenkamp.

Meer informatie over Bed & Breakfast De Oale School in Lattrop-Breklenkamp

In De Oale School, een voormalige lagere school in het Twentse dorpje Lattrop, kunt u stijlvol verblijven. Het karakteristieke pand uit 1921 is omgebouwd tot een unieke accommodatie met 7 ruime kamers voor 2 tot 4 personen. Het terrein rondom is rolstoelvriendelijk en het pand heeft een prachtige uitstraling onder de oude kastanjebomen. De ligging is rustig, maar niet afgelegen, en er is volop natuur en gezellige stadjes in de omgeving. De Oale School kan in zijn geheel gehuurd worden als groepsaccommodatie/vakantiehuis. Volg hen ook op Facebook voor meer informatie.

Wil je weten wat Bed & Breakfast De Oale School verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast De Oale School of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Oale School? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast De Oale School het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bed & Breakfast De Oale School reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast De Oale School

Bezoekers bekeken ook