Beauty & Spa Annick

Beauty & Spa Annick is een Schoonheidssalon gelegen aan Vledderstraat 15 in Denekamp.

Meer informatie over Beauty & Spa Annick in Denekamp

Beauty & Spa Annick is verhuisd naar een nieuw pand in Denekamp en heeft een fantastische certificering ontvangen. In de salon kun je genieten van ontspannende behandelingen en sinds 2022 hebben ze de capaciteit om twee behandelingen tegelijk uit te voeren. Je kunt dus ook samen met iemand anders een duo-behandeling boeken in een aparte ruimte. Beauty & Spa Annick biedt complete schoonheidsbehandelingen en massages, waarbij ze gebruik maken van speciale huidverbeterende methoden. Ze werken met kwalitatieve producten zoals Babor en CND Shellac. Het instituut is bekroond met 5 gouden sterren en je kunt een afspraak maken voor een behandeling tijdens de openingstijden op dinsdag tot en met vrijdag en zaterdagochtend.

Wil je weten wat Beauty & Spa Annick verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Spa Annick of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Spa Annick? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Spa Annick het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Beauty & Spa Annick reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Spa Annick

Bezoekers bekeken ook