Bakkerij Schabbink

Bakkerij Schabbink is een Bakkerij gelegen aan Drosteweg 23 in Saasveld.

Meer informatie over Bakkerij Schabbink in Saasveld

In 2023 bestaat Bakkerij Schabbink 85 jaar en dit wordt gevierd op zondag 24 september 2023. Op deze feestelijke dag zijn er verschillende activiteiten, zoals een fietstocht en een brunch met de specialiteiten van de bakkerij. Daarnaast is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de bakkerij en daar demonstraties bij te wonen en te proeven van de producten. Tijdens de open dag zal ook de Twentse Krentenwegge officieel worden bijgeschreven in de inventaris van Immaterieel Erfgoed Nederland.

Wil je weten wat Bakkerij Schabbink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Schabbink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Schabbink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Schabbink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bakkerij Schabbink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Schabbink

Bezoekers bekeken ook