Bakkerij Kienhuis

Bakkerij Kienhuis is een Bakkerij gelegen aan Brandlichterweg 2 in Denekamp.

Meer informatie over Bakkerij Kienhuis in Denekamp

Onze winkel, Bakkerij Kienhuis, is geopend van maandag tot en met zaterdag en biedt een assortiment brood, banket en chocolade aan. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn we open van 08:30 uur tot 18:00 uur. Op dinsdag zijn we open van 08:30 uur tot 13:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 15:00 uur. Buiten deze openingstijden is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen. U kunt ons vinden op Brandlichterweg 2, 7591 AR Denekamp. Voor vragen of bestellingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0541 - 351694.

Wil je weten wat Bakkerij Kienhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Kienhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Kienhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Kienhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bakkerij Kienhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Kienhuis

Bezoekers bekeken ook