Bakkerij De Winter

Bakkerij De Winter is een Bakkerij gelegen aan nicolaasplein 6 in Denekamp.

Meer informatie over Bakkerij De Winter in Denekamp

Bakkerij De Winter is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij in Twente, die al meer dan 20 jaar bestaat. Ze staan bekend om hun échte Twentse krentenwegge, gemaakt volgens een oud Twents recept. Naast krentenwegge bieden ze ook andere brood- en banketbakkersproducten aan. De krentenwegge is een traditioneel geboortegebak, maar kan ook voor andere gelegenheden worden besteld. Het is een groot krentenbrood met een uitstekende smaak. Voor grote bestellingen kun je contact opnemen met de bakkerij, waarbij extra mes en roomboter bijbesteld kunnen worden. Je kunt ook langskomen in de winkel voor een kopje koffie met gebak of een plak krentenwegge. De winkel is gevestigd aan het Nicolaasplein in Denekamp, onder het nieuwe gemeentehuis van Dinkelland. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 7:00 uur tot 16:00 uur. Het contactadres is Nicolaasplein 6, 7591 MA Denekamp, telefoonnummer 0541-351395 en e-mailadres info@krentenweggeshop.nl.

Wil je weten wat Bakkerij De Winter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij De Winter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij De Winter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij De Winter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bakkerij De Winter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij De Winter

Bezoekers bekeken ook