Autosportvereniging Denekamp

Autosportvereniging Denekamp is een Sportschool gelegen aan Kanaalweg in Denekamp.

Meer informatie over Autosportvereniging Denekamp in Denekamp

Op zaterdag 2 september en zondag 3 september vinden er verschillende evenementen plaats op het rodeoterrein aan de Penninksbrugweg. Op zaterdag begint om 16:00 uur de uurscross, gevolgd door een feestavond. Op zondag start om 12:00 uur de ladycross en clubcross. De manche indelingen voor 2023 zijn nu online beschikbaar. Daarnaast staat de grote rodeo gepland voor 27 augustus, vanaf 9:30 uur. Voor meer informatie kun je de flyer bekijken.

Wil je weten wat Autosportvereniging Denekamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autosportvereniging Denekamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autosportvereniging Denekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autosportvereniging Denekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Autosportvereniging Denekamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autosportvereniging Denekamp

Bezoekers bekeken ook