Autobedrijf Krabbe

Autobedrijf Krabbe is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Bornsestraat 18 in Weerselo.

Meer informatie over Autobedrijf Krabbe in Weerselo

Autobedrijf Krabbe is een autobedrijf gelegen in Twente. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het verhuren van 9-persoons bussen. Ze zijn centraal gelegen en bieden persoonlijke service aan hun klanten. Autobedrijf Krabbe is ook lid van Bovag, wat voordelen met zich meebrengt, zoals zes maanden garantie op onderhoud en reparatiewerk. De openingstijden van de showroom en werkplaats zijn op werkdagen van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 8:30 uur tot 14:00 uur. Buiten openingstijden is de showroom op afspraak geopend. Daarnaast hebben ze ook een tankstation waar klanten 24/7 kunnen tanken en betalen met de betaalautomaat. Autobedrijf Krabbe is actief op social media, zoals Facebook en Instagram, waar ze de nieuwste auto's en leuke berichten delen. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met Autobedrijf Krabbe via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Autobedrijf Krabbe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Krabbe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Krabbe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Krabbe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Autobedrijf Krabbe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Krabbe

Bezoekers bekeken ook