Auto Meijerink

Auto Meijerink is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Tip 12 in Weerselo.

Meer informatie over Auto Meijerink in Weerselo

Wij zijn een merk-onafhankelijk autobedrijf in Twente en bieden verschillende soorten merken aan. Onze occasions worden zorgvuldig geselecteerd en 100% nagekeken. Al jaren staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens. Wij hebben een wisselend aanbod van occasions. Wij zijn merk-onafhankelijk en zijn daardoor niet gelimiteerd door een derde partij. Natuurlijk staat service bij ons voorop. Onze goed opgeleide monteurs kunnen de werkzaamheden uitvoeren in een nieuwe en goed uitgeruste werkplaats welke wij sinds 2017 in gebruik hebben genomen. Natuurlijk hebben wij gratis vervangend vervoer voor je klaarstaan tijdens de reparatie en/of controle.

Wil je weten wat Auto Meijerink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Meijerink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Meijerink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Meijerink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Auto Meijerink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Meijerink

Bezoekers bekeken ook