Arian Masselink B.V.

Arian Masselink B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Spittendijk 43 in Denekamp.

Meer informatie over Arian Masselink B.V. in Denekamp

Arian Masselink heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en managen van verschillende software projecten, waaronder iOS, Android, PHP/ Laravel en VueJS. Hij biedt diensten aan op het gebied van app development en website/webapplicatie development. Hij kan helpen met het ontwikkelen van een app en het koppelen van de app aan een centraal systeem. Daarnaast kan hij adviseren en helpen bij het ontwikkelen van een webapplicatie op maat. Hij heeft onder andere een webapplicatie ontwikkeld voor kostenbewaking bij bouwprojecten, een webapplicatie voor ski- en boardonderhoud, een nieuwe website voor recreatiewoning.nl en een iOS app voor temperatuurmetingen. Hij heeft ook een nieuwe webapplicatie ontwikkeld voor uitvaartverzorging en een iPad applicatie voor het spel Letterfun. Voor Schulte Energie & Techniek heeft hij een iPad applicatie ontwikkeld voor het afvinken van checklist items bij zonnepaneel projecten en het genereren van een opleverdocument. Arian Masselink heeft ruim 15 jaar ervaring als freelance software developer.

Wil je weten wat Arian Masselink B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arian Masselink B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arian Masselink B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arian Masselink B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Arian Masselink B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arian Masselink B.V.

Bezoekers bekeken ook