Apotheekhoudend Huisartspraktijk Frankhuisen

Apotheekhoudend Huisartspraktijk Frankhuisen is een Apotheek gelegen aan Stadtlohnallee 9 in Weerselo.

Meer informatie over Apotheekhoudend Huisartspraktijk Frankhuisen in Weerselo

Welkom bij Huisarts Frankhuisen! Deze huisartsenpraktijk in Weerselo streeft naar 'Alle zorg in de buurt'. Ze bieden huisartsenzorg, apotheek, fysiotherapie, diëtiste, podotherapie, logopedie, thuiszorg en prikpost, allemaal gevestigd in één pand. Door de directe samenwerking met verschillende disciplines is zorg snel geregeld. De praktijk is goed georganiseerd en biedt huisartsenzorg aan inwoners van Weerselo, Saasveld, Rossum en Deurningen. Er zijn altijd afspraken op korte termijn mogelijk en de praktijk is alle werkdagen van het jaar geopend. Daarnaast hebben ze tijdens vakanties goede waarneemafspraken met collega's van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Hermeling. De openingstijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur en ze zijn telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. In het gezondheidscentrum Weerselo werken ze samen met verschillende zorgverleners, zoals het Twentsch Logopediecentrum, Fysiotherapie de Haere, Voetencentrum Wender en andere disciplines. De praktijk biedt verschillende diensten aan, zoals huisbezoeken, bloedprikken en een apotheek. Er is dagelijks werkoverleg en lunchpauze, maar ze zijn altijd telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

Wil je weten wat Apotheekhoudend Huisartspraktijk Frankhuisen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Apotheekhoudend Huisartspraktijk Frankhuisen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Apotheekhoudend Huisartspraktijk Frankhuisen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apotheekhoudend Huisartspraktijk Frankhuisen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Apotheekhoudend Huisartspraktijk Frankhuisen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Apotheekhoudend Huisartspraktijk Frankhuisen

Bezoekers bekeken ook