Aogeler Rund

Aogeler Rund is een Winkel gelegen aan Weerselosestraat 9 in Agelo.

Meer informatie over Aogeler Rund in Agelo

Op de boerderij van Aogeler Rund worden limousin stieren gehouden in grote groepen, zodat ze voldoende bewegingsruimte hebben. Ze kunnen vrij naar buiten en genieten van het groene weiland in de zomer. Op het erf van de boerderij staan twee prachtige rijksmonumenten, waarvan één schuur is ingericht als schapenschuur voor de zuivere stamboek Suffolk schapen. In de andere schuur zijn vleesautomaten te vinden, waarin rund- en varkensvlees wordt aangeboden, inclusief complete barbecue pakketten. Er is ook een klein terras aanwezig. Het vlees dat verkocht wordt is veilig, gezond, duurzaam, diervriendelijk, bevat geen antibiotica en is afkomstig van eigen bodem. Het assortiment rundvlees bestaat onder andere uit bavette, biefstuk, entrecôte, en rib-eye. Het assortiment varkensvlees bevat onder andere hamlappen, rookworst en schnitzel. Ook is er een assortiment kip verkrijgbaar. Het adres van Aogeler Rund is Weerselosestraat 9, 7636 RK Agelo. Bestellingen kunnen geplaatst worden via het bestelformulier op de website.

Wil je weten wat Aogeler Rund verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aogeler Rund of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aogeler Rund? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aogeler Rund het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Aogeler Rund reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aogeler Rund

Bezoekers bekeken ook