Aannemersbedrijf Oude Moleman B.V.

Aannemersbedrijf Oude Moleman B.V. is een Aannemer gelegen aan Pierikspad 3-A in Rossum.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Oude Moleman B.V. in Rossum

Het verhaal begint met de oprichting van het bedrijf door G. Oude Moleman en G. Oude Nijhuis. Later gaat de heer G. Oude Moleman alleen verder, maar zijn zoon Johan Oude Moleman zet het bedrijf voort. Vervolgens neemt Martijn Borgerink het roer over van Johan Oude Moleman, wat zorgt voor een frisse wind binnen het bedrijf. Er wordt ook vermeld dat er 11 woningen zijn ontwikkeld voor het plan 'Ossenvoort'. Ten slotte wordt de synergie tussen Martijn en Louis benadrukt, waarbij hun kennis en ervaring samenkomen.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf Oude Moleman B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf Oude Moleman B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf Oude Moleman B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf Oude Moleman B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Aannemersbedrijf Oude Moleman B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf Oude Moleman B.V.

Bezoekers bekeken ook