A. Oortman-Kooiker Yogadocente

A. Oortman-Kooiker Yogadocente is een Yogastudio gelegen aan Prins Bernhardstraat 10 in Denekamp.

Meer informatie over A. Oortman-Kooiker Yogadocente in Denekamp

SPHEROS is een school voor inspiratieve ontwikkeling en heling van het etherische en stoffelijke lichaam. De oprichter van de school, Kees Visser, is een aquariusleraar en heeft in de afgelopen 20 jaar meerdere boeken geschreven. Het vierde boek, "Cassiopeia Inspirator", beschrijft de specifieke invloed van meer dan 240 sterren op de menselijke natuur. Daarnaast zijn er nog vier boekjes geschreven over belangrijke onderwerpen. Rondom de oprichter is er een team van vier medewerkers gevormd die allemaal bijdragen aan de visie van de school. Sophia Driessen en Maartje Heringa zijn therapeuten, Annette Oortman heeft een yogaschool en er is een relatieschema van sterrenbeelden.

Wil je weten wat A. Oortman-Kooiker Yogadocente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A. Oortman-Kooiker Yogadocente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A. Oortman-Kooiker Yogadocente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A. Oortman-Kooiker Yogadocente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar A. Oortman-Kooiker Yogadocente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A. Oortman-Kooiker Yogadocente

Bezoekers bekeken ook