Gemeente Dinkelland - Ontwerp-bestemmingsplan “Hoek Parallelweg en Hanzeweg Denekamp”

DeDinkellandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Dinkelland - Ontwerp-bestemmingsplan “Hoek Parallelweg en Hanzeweg Denekamp”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een bestemmingsplan bepaalt wat er in een gemeente met de ruimte mag gebeuren. In een bestemmingsplan staat of op een bepaalde locatie wel of niet mag worden gebouwd. Ook staat in een bestemmingsplan voor welk doel een bepaalde locatie mag worden gebruikt, bijvoorbeeld voor wonen, winkels, bedrijvigheid of een agrarisch bedrijf.   Er is een vaste gang van zaken voor de totstandkoming van bestemmingsplannen. U kunt daar op verschillende manieren invloed op uitoefenen. Het kan namelijk zijn dat door de wijziging van het bestemmingsplan iets verandert in uw omgeving.   In deze publicatie leest u over het voornemen om het bestemmingsplan te wijzigen. Daarvoor wordt eerst een ontwerp-bestemmingsplan ter inzage gelegd. U kunt hier nu op reageren. Voor welke ontwikkeling is het ontwerp-bestemmingsplan “Hoek Parallelweg en Hanzeweg Denekamp” opgesteld? Het ontwerp-bestemmingsplan is opgesteld voor de realisatie van een bedrijfsperceel op de hoek van de Parallelweg met de Hanzeweg aan de rand van het bedrijventerrein Kloppendijk voor een metaalbedrijf tot milieucategorie 3.2 Wilt u meer informatie? Het ontwerp-bestemmingsplan is voor iedereen te bekijken vanaf 29 december 2023 voor een periode van zes weken.   U kunt het ontwerp-bestemmingsplan op verschillende manieren bekijken: •op het gemeentehuis door eerst een afspraak te maken met de receptie; •via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website is het plan te raadplegen met behulp van het adres of met het planidentificatienummer NL.IMRO.1774.DENBPHANZEWEG-OW01; •via de gemeentelijke website www.dinkelland.nl/ruimtelijke-plannen. Wilt u reageren? Iedereen kan tot 9 februari 2024 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerp-bestemmingsplan. Dit heet het indienen van een zienswijze. •Uw mondelinge reactie kunt u indienen als u een afspraak heeft gemaakt met mevr. R. Rietveld. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer 0541-854100. •Een schriftelijke reactie moet worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 11, 7590 AA Denekamp. Wanneer u niet op tijd reageert op het ontwerp-bestemmingsplan, kunt u later alleen reageren op het definitieve bestemmingsplan als dat tegen uw belangen ingaat.   Heeft u vragen? Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen met mevr. R. Rietveld via het telefoonnummer 0541-854100.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDinkellandgids.nl op 26-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinkelland, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinkellandgids.nl
Redactie deDinkellandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dinkelland
  2. 04a584839ae1698e1a897dff9dbec5b3

Gerelateerde berichten